Web Design - Danco Vision

Numerele Supreme si Culorile Numerelor Destinului

NUMERELE SUPREME Si CULORILE NUMERELOR DESTINULUI

Am analizat până acum acele elemente ale numerologiei convenţionale in care folosim întotdeauna adunarea fadică. Dar cifrele ascunse în spatele numerelor finale sunt şi ele importante şi examinarea lor vă va fumiza informaţii utile. De pildă, numărul 31, din spatele cifrei 4, va indica un nativ mai creativ decât în cazul unui 4, ce are în spate numărul 40.

Folosirea numerelor complete, in cazul literelor alfabetului, pentru aflarea valorii numerice a cuvintelor va fumiza informaţii care nu sunt evidente atunci când luăm în considerare doar adunarea fadică. Astfel, DRAGOSTE va fi 4+18+1+7+15+19+20+5=89. Aceasta reprezintă o arie de informaţiipe care aţi putea fi interesat s-o exploraţi mai în profunzime.

Unii numerologi nu folosesc adunarea fadică atunci când numărul în discuţie este unul dintre numerele supreme. Acestea sunt: 11,22,33,44,55,66,77,88, 99. în mod normal, cei care ţin seama de numerele supreme le iau în considerare doar pe 11 şi 22, reducându-le pe celelalte la valorile lor fadice. Tradiţia spune ca numerele supreme conţin mai multe vibraţii putemice decât alte numere. lată semnificaţiile lor:

11: Inspirat şi spiritual, sau fanatic şi necinstit.

22: Realizator de geniu, sau escroc de zile mari.

33: Creativ şi responsabil, sau martir.

44: Reuşite pe plan material, sau o fire distinctiva, ce se epuizează muncind prea mult.

55: Energie şi inteligenţă, sau nervozitate excesivă.

66: Armonie şi simţ artistic, sau încăpăţânare şi indiscreţie.

77: Mister şi originalitate, sau tergiversare şi visare.

88: Ambiţie şi fîlantropie, sau lăcomie şi lipsă de scrupule.

99: Conducător realist sau tiran distrugător.

Informatii din categoria Numerele Supreme si Culorile Numerelor Destinului

Culorile Norocoase

Multe cărţi despre numerologie atribuie culori norocoase unor numere diferite. Culoarea care vi se atribuie va depinde de cartea pe care o citiţi în momentul respectiv, de autori şi de tradiţia despre care scriu.

Portal-web.ro ~~Numerele Supreme si Culorile Numerelor Destinului